L’Alcalde de Tordera anima a seguir les mesures per combatre el COVID-19 amb un missatge personal a les xarxes socials


L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia ha utilitzat aquest matí les xarxes socials per recordar diverses mesures per combatre el COVID-19.

Garcia recorda que estem en un dels moments més crítics de la pandèmia produïda per el SARS-CoV-2, creixen els casos, creixen les morts especialment entre la població de major edat i amb patologies prèvies i també sortosament creixen les persones que es recuperen.

En aquesta situació, l’alcalde ha volgut recordar algunes coses:

  • Estar pendents de les informacions oficials o emeses des de la informació seriosa i rigorosa, no utilitzar altres vies i menys els comentaris que no tenen cap fonament científic que només ajuden a crear estats d’alarma innecessaris (ja en tenim prou amb la situació real per a complicar-lo encara més). Recomana seguir el que publica a diari l’ajuntament i ràdio Tordera.
  • Prendre totes les mesures de seguretat que demanen els experts, rentar-vos molt bé les mans, mascaretes si cal, guants…
  • Quedeu-vos a casa, sortir només si és absolutament necessari per qüestions de necessitat inexcusable.
  • Atendre les indicacions, que es fan des del coneixement científic, per les autoritats competents.

L’Alcalde recorda que des de l’ajuntament estan treballant dia a dia per afrontar de la forma més adient possible la urgència i alhora preparant l’escenari pels propers mesos, un escenari que requerirà moltes accions per recuperar-nos tan anímicament com econòmicament.

Joan Carles Garcia aprofita per donar suport a les persones que han perdut algun esser estimat i encoratjar a qui està passant la malaltia i a la gent de seu voltant. També agraeix a totes les persones que estan treballant dia a dia per donar servei i fer a tots i totes plegades les coses més fàcils dins aquesta situació tan complicada. Agraeix també el comportament cívic i per ajudar a combatre els qui no tenen aquest comportament.

Acaba l’escrit fent referència a l’Ajuntament, assegura que ell com alcalde personalitza poques coses i ho fa voluntàriament, perquè considera que és tot l’ajuntament, tots els grups, els de govern i els qui no estan al govern, els qui estan compromesos amb la situació d’emergència i que tots i totes els regidors i regidores treballen amb el mateix objectiu.

Recorda que la informació que surt dia a dia ho fa en nom de l’ajuntament i no fa diferencies. L’Alcalde acaba amb:

Cuideu-vos molt i quedeu-vos a casa
Amb el compromís de tots i totes sortirem d’aquesta situació.