El servei de préstec de la biblioteca s’autorenovarà fins al 21 d’abril


Des de fa dues setmanes la Biblioteca de Tordera està tancada per contenir l’expansió de la COVID-19, igual que ho estan les 423 biblioteques públiques d’arreu del territori català. Ara, amb el tancament no es poden retornar els documents que es tinguin en préstec i tampoc es pot deixar-los a la bústia, que també està tancada fins que es recuperi la normalitat. Des de la Biblioteca de Tordera han informat que aquells usuaris que tinguin un document en préstec, se l’hauran de quedar a casa fins que la biblioteca torni a reobrir. La directora de la Biblioteca, Sílvia Anfrons recorda que els préstecs s’autorenovaran fins al 21 d’abril.

biblioteca 1

El tancament de la biblioteca de Tordera ha deixat suspeses o ajornades moltes activitats i tallers. Sílvia Anfrons no descarta que algunes propostes es puguin realitzar en altres dates.

biblioteca 2

Anfrons admet que el que porta més malament del confinament és haver perdut el tracte humà i físic amb els usuaris de la biblioteca.

biblioteca 3

Us podeu posar en contacte amb la biblioteca de Tordera al correu b.tordera@diba.cat o els perfils de la biblioteca a les xarxes socials