Els comerciants celebren la proposta d’ajornar pagaments d’impostos i taxes municipals


El president de l’Associació de comerciants de Tordera Centre, Josep Borrell celebra la decisió de l’Ajuntament d’ajornar els pagaments dels impostos i taxes municipals, no només per comerciants i autònoms, sinó també per la resta de ciutadans. Borrell ha valorat molt positivament l’acció, després que fa uns dies demanés un gest per part del consistori.

Borrell proposta impostos 1

Borrell es mostra preocupat per la situació actual i les conseqüències que pot tenir entre els comerciants.

Borrell proposta impostos 2

La regidoria d’Hisenda està treballant en un paquet de mesures econòmiques a Tordera per pal·liar els efectes de la crisi del coronavirus sobre autònoms, comerços, petites empreses i persones en situació de vulnerabilitat al municipi.