Puja a 45 persones ingressades per COVID-19 a la nostra zona


Als centres hospitalaris de la Corporació aquest dimecres han donat positiu un total de 17 persones per la COVID-19 i ja en són 45 el total de persones hospitalitzades per aquesta malaltia.

A l’Hospital de Calella s’han confirmat 4 nous casos per coronavirus i han rebut l’alta dues noves persones que van ingressar al centre per aquesta malaltia. El dia d’avui hi ha un total de 16 casos positius ingressats al centre.

A l’Hospital de Blanes avui han donat positiu 13 persones per coronavirus i el nombre total d’hospitalitzats per aquesta malaltia arriba als 29 pacients. També s’han registrat dues noves defuncions en aquest centre, amb un total de 4 persones mortes.

D’altra banda, amb relació al nombre de professionals sanitaris la xifra s’eleva a un total de 52 persones afectades.