Tordera comença el lliurament de les targetes moneder


Les targetes moneder que va prometre el Departament d’Educació per a les ajudes del menjador escolar davant el tancament de centres pel coronavirus ja han arribat als ajuntaments i als consells comarcals. En total, seran 144.000 targetes, amb una primera inversió de 6 milions d’euros.

Les famílies dels alumnes becats rebran a partir d’avui l’ajuda a través de targetes que podran utilitzar en qualsevol botiga de queviures. Se’ls carregarà quatre euros per infant i dia, per cobrir els àpats durant el període de tancament de les escoles. A Tordera, el repartiment entre les famílies usuàries el faran els voluntaris acompanyats de Protecció Civil i la Policia Local. Ho explica la regidora de serveis socials, Toñi Garcia

Targeta moneder

La targeta és semblant a una Visa i es pot utilitzar a qualsevol establiment d’alimentació.