Un veí enxampa uns lladres intentant robar una farmàcia de Fogars de la Selva


Un veí va aturar un robatori d’una farmàcia de Fogars de la Selva a tres quarts d’una de la matinada d’aquest dimarts. Els homes havien aixecat la persiana de l’establiment i trencat el vidre, fet que havia despertat un veí. Aquests, en veure’l es van espantar i van fugir corrent per una zona boscosa. De tota manera, no van arribar a accedir a l’interior de l’establiment i, per tant, no van arribar a robar res. Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçat dues dotacions de la Guàrdia Municipal de Fogars de la Selva i dues més de la Policia Local de Tordera, però no van poder trobar els fugitius.

La col·laboració ciutadana ha permès recuperar el cotxe que els lladres havien robat per cometre el delicte. La farmàcia aquest dimarts va tornar a obrir amb total normalitat. En paral·lel, els Mossos d’Esquadra ja estan investigant els fets.