Avui a les 17:30h sintonitza Ràdio Tordera des del balcó de casa i puja el volum


Fins a 7 ràdios locals de la Selva Marítima i l’Alt Maresme s’han unit per emetre conjuntament la mateixa cançó aquest dimecres a la tarda contra el coronavirus. Les emissores que s’han sumat a la iniciativa són Nova Ràdio Lloret, Ràdio Blanes, Ràdio Tordera, Ràdio Palafolls, Ràdio Pineda, Ràdio Calella TV i Ràdio Sant Pol.

La idea és que els veïns de cada municipi treguin la ràdio al balcó o finestra de casa seva, que pugin el volum i que la cançó ressoni per tot arreu. El tema triat és una sorpresa, que han consensuat les emissores. Es tracta d’una cançó molt popular, que tothom coneix i que, sens dubte, aixeca els ànims. El que es podria considerar un “himne de balcó”, donada la situació de confinament i les sortides diàries dels veïns.

Les ràdios de Lloret, Blanes, Tordera, Palafolls, Pineda, Calella i Sant Pol us demanen que aquest dimecres, 25 de març, a dos quarts de 6 de la tarda, sintonitzeu la vostra ràdio local i que la feu sentir ben fort des del balcó al vostre carrer.

Davant del coronavirus, un sol altaveu. #joemquedoacasa #totanirabe