Els tests ràpids no arribaran a Tordera fins dijous o divendres


El Ministeri de Sanitat treballa per desplegar entre dijous i divendres tests ràpids que permetin recuperar la pràctica de fer la prova a tothom que tingui símptomes de coronavirus. També s’espera que «en els propers dies» hi ha d’haver «suficients» equips de protecció individuals per als professionals sanitaris, després de reconèixer «problemes» d’abastiment en alguns centres. L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia denuncia que es va tard i confia disposar de tots aquest material el més aviat possible.

alcalde testos i material

En qualsevol cas, ja estan treballant per establir una priorització, que dependrà molt de la quantitat de proves que arribin. La Generalitat ha remarcat que hi ha col·lectius vulnerables, les residències de gent gran i els mateixos professionals sanitaris que “és important poder fer-los les proves ràpid i poder sectorialitzar bé i tallar cadenes de transmissió que es puguin crear”.