El coronavirus obliga a suspendre el Memorial Josep Barceló


La crisi del coronavirus ha obligat a suspendre un dels torneig de futbol base més reconeguts del territori: el Memorial Josep Barceló. Aquest 6 i 7 de Juny s’havia de disputar la XXIII edició d’aquest esdeveniment que aglomera milers de persones al camp municipal d’esports de Tordera. Tot i els esforços del Club Futbol Tordera i l’organització, finalment no ha sigut possible.

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha enviat una circular al club notificant que es suspenen les autoritzacions de partits amistosos, tornejos i campionats que es puguin realitzar durant els mesos de juny i juliol. Aquesta resolució de la FCF ve motivada per les decisions adoptades durant les últimes hores per la UEFA i la RFEF, per les quals es prioritzen la finalització dels campionats de lliga ordinaris sobre altres activitats que havien de celebrar-se durant el període estival, com és el cas del XXIII Memorial Josep Barceló. Ho explica el president del Club Futbol Tordera, Josep Alsina.

suspensió memorial 1

Ja hi havia hagut grans confirmacions de clubs de reconegut nom com el Girona FC, Reial Club Deportiu Espanyol, Rayo Vallecano, Club Atlético Osasuna o Sevilla Fútbol, a més d’equips internacionals com la Selecció d’Angola.

suspensió memorial 2

L’organització ha comunicat que “el CF Tordera es posarà en contacte amb col·laboradors i Clubs que havien confirmat la seva assistència i participació” per facilitar les gestions derivades de la suspensió i per facilitar la seva participació per l’edició del 2021.