Inditex estudia fabricar material sanitari per lluitar contra el coronavirus


El grup Inditex estudia la possibilitat de fabricar material sanitari a Espanya, en concret bates protectores, per fer front a l’epidèmia de coronavirus i ajudar a el subministrament d’hospitals. L’empresa presidida per Pablo Isla explica que, abans de dur a terme aquesta possible producció, ha de realitzar una sèrie d’ajustos i confirmar la disponibilitat de matèria primera.

A més, ha posat a disposició de Govern tota la seva capacitat logística, d’aprovisionament i de gestió comercial, especialment des de la Xina, “per atendre les necessitats d’urgència, tant de material sanitari com tèxtil, que s’estan necessitant ara mateix”.

Així, realitzarà al menys un enviament setmanal del material que el grup compri directament. De moment ja han donat 10.000 mascaretes i a finals d’aquesta setmana està previst l’enviament d’altres 300.000 unitats a Espanya.