L’Alcalde de Tordera es posa “a disposició” de la Generalitat per la reiterada petició de confinament total


“Us trasllado tot el meu suport i em poso a la vostra disposició i a la del Govern per seguir aplicant mesures contra el coronavirus”. És la frase que l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia i desenes d’alcaldes i alcaldesses de Catalunya fan córrer per les xarxes socials per mostrar el seu suport al president del Govern, Quim Torra, per la reiterada petició de confinament total. Joan Carles Garcia justificava així aquest posicionament.
alcalde confinament 1
Garcia confia que el govern central canviï d’actitud, quan altres comunitats autònomes, s’han sumat a les peticions de la generalitat.
alcalde confinament 2
Per la seva banda, el manifest ‘Tanquem Catalunya’, promogut pel moviment de Primàries Catalunya -i que reclama al Govern el confinament total i el tancament perifèric del Principat- ha superat les 130.000 adhesions en cinc dies. Primàries reclama “la intervenció immediata del Govern” per tancar Catalunya.