La diputació de Barcelona distribuirà a l’ajuntament material sanitari pels treballadors locals


Davant l’escassetat de material sanitari, la Diputació de Barcelona anuncia la compra de 100.000 mascaretes de protecció KN95 (FFP2) i 16.800 granotes de protecció.

Aquest material, que ja estarà disponible aquesta setmana i s’oferirà als serveis bàsics que presta la corporació, sobretot al Centre Residencial RESPIR per a estades temporals de gent gran i a les unitats mòbils del Servei Local de Teleassistència, així com als ajuntaments per a què el distribueixin entre els i les professionals dels serveis essencials com són: la policia local, serveis d’atenció domiciliària i brigades de neteja, entre d’altres, que necessitin dotar-se de material EPI (Equips de Protecció Individual) perquè puguin continuar amb la prestació ordinària de serveis bàsics per a la ciutadania. Ho explica la presidenta de la diputació de Barcelona, Núria Marin.

Material dipu

La corporació està treballant en una nova compra, que inclourà altres materials com guants i ulleres, en la qual també incorporarà mitjans de detecció ràpida del COVID-19 per poder fer la prova a tots aquests treballadors.