L’Ajuntament fa una crida als comerços que venen productes de primera necessitat per oferir-los a domicili


Amb la voluntat de minimitzar les sortides al carrer, especialment per fer compres de primera necessitat,  des de l’Ajuntament de Tordera es fa una crida a tots aquells establiments que facin repartiment a domicili o es plantegin fer-ho.

L’objectiu es disposar d’un cens de comerços i publicar-lo per que les persones en situació d’aïllament que en vulguin fer ús puguin trucar i fer les seves comandes (fruiteries, carnisseries, peixateries, menjar preparat, higiene personal, restaurants).

Cada establiment haurà de decidir el sistema de pagament que més li convingui  i si disposa o no de mitjans per fer l’enviament al domicili.

SI esteu interessats en formar part d’aquest llistat de serveis a domicili apunteu-vos a través d’aquest formulari que trobareu a www.tordera.cat