Primer cas confirmat de coronavirus a Tordera


S’ha detectat el primer cas d’infecció per coronavirus a Tordera, segons va confirmar ahir a la nit l’Ajuntament de Tordera.

Segons el consistori, l’infectat pel virus és personal sanitari. Des del CAP de Tordera ens indiquen que, com arreu, hi ha molts casos amb simptomatologia no diagnosticats. Per tant demanem, una vegada més, responsabilitat. Escoltem L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

alcalde cas 1

Garcia recorda que la situació és complicada i que segurament s’allargarà més de 15 dies.

alcalde cas 2

En les últimes 24 hores ha pujat fins a 82 el balanç de víctimes mortals per Covid-19 a Catalunya, totes amb malalties prèvies, segons ha informat Salut. Entre les víctimes mortals hi ha un noi de 21 anys que tenia un grau de dependència elevat, segons el Departament.

D’aquestes víctimes mortals, 24 corresponen al brot de l’Anoia, on 7 persones continuen en estat greu i els contagiats des de l’inici del brot sumen 207 persones. Del nombre total de casos del brot d’Igualada, 91 són professionals sanitaris.