ERC Tordera proposa mesures econòmiques al govern de Tordera


El grup municipal d’ERC, Gent de Tordera i Jovent Republicà ha anunciat, a través de les xarxes socials, que ha presentat diferents mesures econòmiques per minimitzar l’impacte de la crisi generada pel virus.

Entre les propostes que ha publicat el grup, hi ha la idea de flexibilitzar el calendari del contribuent, així com suspendre temporalment les quotes de serveis municipals no prestats, eximir de taxa de terrasses i de tributs de residus, i avançar el pagament de factures a autònoms i petites i mitjanes empreses. Marta Paset, regidora per ERC Tordera, detalla algunes de les mesures proposades.

propostes econòmiques erc 1

El govern de l’Ajuntament de Tordera ja va presentar l’ajornament del pagament d’impostos i taxes municipals tant a particulars com a activitats econòmiques mentre segueixi vigent l’estat d’alarma. En aquest sentit, Paset es mostra a favor de les mesures presentades tot i que assegura que hagués preferit saber-ho pel govern i no pels mitjans. La regidora també assegura que es troben en contacte amb el govern.

propostes econòmiques erc 2

El grup polític municipal es posa a disposició del govern per treballar conjuntament en la implantació de totes aquestes mesures i d’altres que es puguin preveure, segons ha afirmat per Twitter.