Tordera suspèn fins a nova data la fira de Sant Jordi i el Concurs Literari


El sector del llibre a Catalunya, en el qual participen llibreters, editors, distribuïdors i arts gràfiques, han acordat suspendre Sant Jordi i celebrar el Dia del Llibre “al marge del 23 d’abril, abans de les vacances d’estiu amb parades i firmes d’autors al carrer”. L’entitat La Peixera també s’afegeix a la mesura i anuncia que suspèn la Fira de Sant Jordi que organitza. El regidor de Cultura, Josep Llorens també avança que el concurs literari Sant Jordi també posposa la seva celebració i intentaran que els actes locals es celebrin coincidint amb la data que s’acordi a tot Catalunya.

suspesa fira st jordi 1

Llorens recorda que el període de presentació de treballs del concurs literari s’adaptaran a les noves dates.

suspesa fira st jordi 2

La suspensió de la fira de Sant Jordi de Tordera, s’afegeix a la suspensió de la Fira Mercat del Ram i la Fira del Món Geganter que s’havien de celebrar al municipi a principis d’abril.