Inditex sufragarà el cost de la seva plantilla a Tordera i Palafolls


Inditex sufragarà el cost de tota la seva plantilla a Espanya, integrada per 50.000 empleats, fins al 15 d’abril i presentarà la setmana vinent un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO) preventiu per als 25.000 llocs de treball de botiga que s’activarà únicament si es perllonga l’estat d’alarma decretat pel Govern.

Així ho han confirmat a Ràdio Tordera fonts de Comissions Obreres que han subratllat que el ERTO no afectarà els empleats de la seva xarxa logística, fàbriques i serveis centrals. Això inclou els treballadors dels centres logistics de Tordera i Palafolls.

L’objectiu de l’empresa,  és preservar tota l’ocupació i, en previsió que la situació d’estat d’alarma es pugui estendre més enllà de l’15 d’abril, pugui acollir-se a les eines aprovades pel Govern per protegir l’ocupació, entre elles l’aplicació del ERTO.