8 professionals de la corporació de salut del Maresme i la Selva positius de Covid-19


A l’Hospital de Calella ahir dijous va ingressar 1 nou cas amb coronavirus, i ja són 5 les persones ingressades en aquest centre per aquesta malaltia. A l’Hospital de Blanes van ser 3 les persones ingressades i amb aquestes pugen a un total de 6 persones, i no 7 tenint en compte que dimecres un dels pacients ha estat traslladat a un altre centre hospitalari.

En relació als professionals sanitaris, hi ha un total de 8 professionals que han donat positiu a la prova.

D’altra banda, a la Regió Sanitària de Girona s’han confirmat 47 casos nous de coronavirus SARS-CoV-2, elevant a 181el nombre d’afectats, 13 dels quals en estat greu i 47 són professionals sanitaris. Del total de casos acumulats fins ara a la Regió Sanitària Girona han mort amb la Covid-19, un total de 2 persones, totes amb patologies prèvies. Cal destacar que a les dades de la Regió ja hi ha comptabilitzats els casos de l’Alt Maresme.