IniciAppEls serveis socials de Tordera doblen esforços per afrontar el coronavirus

Els serveis socials de Tordera doblen esforços per afrontar el coronavirus

L’àrea de Serveis Socials de Tordera coordina l’atenció a les persones en situació de vulnerabilitat, especialment la gent gran, les persones dependents, les persones que disposen de teleassistència i el Servei d’Atenció Domiciliària. La regidora de serveis socials, Toñi Garcia explica que la feina es fa coordinadament, amb la voluntat de seguir en tot moment la situació de les persones vulnerables.

serveis socials 1

Paral·lelament, serveis socials també l’abastiment d’aliments. Ho explica Toñi Garcia.

serveis socials 2

Hi ha grups de voluntaris organitzats a les xarxes per fer tasques de suport social. Aquests grups hauran de treballar coordinadament amb l’Àrea de Serveis Socials per garantir l’atenció i la seguretat. Les persones interessades poden trucar a l’Ajuntament de Tordera (de 9h a 14h) on se’ls demanarà les seves dades per tal d’incorporar-les a la borsa de voluntaris. Una vegada organitzat el suport, es donaran més indicacions.

La regidora socialista també avança que a partir de la setmana vinent es repartiran unes targetes moneder. La Generalitat garanteix les beques menjador a 160.000 nens i nenes, malgrat que les escoles estiguin tancades pel coronavirus. Ho farà a través d’unes targetes moneder, amb un acord a què ha arribat amb La Caixa. Es carregarà a cada família l’import de la prestació diària pel total de dies que duri el tancament. La mesura serà vigent fins que es tornin a obrir les escoles.

serveis socials 3

Per urgències us podeu posar en contacte amb serveis socials al telèfon 93.764.37.17

ÚLTIMES NOTÍCIES