El coronavirus obliga a ajornar la fira del món geganter que s’havia de fer a Tordera


Donada l’activació del Pla PROCICAT en fase d’Emergència 1 per part de la Generalitat i activat també el Pla Bàsic d’Emergències Municipal en fase d’Alerta a causa del coronavirus, l’Ajuntament informa que se SUSPENEN la Fira Mercat del Ram i la Fira del Món Geganter previstes pel cap de setmana del 4 i 5 d’abril.

Una vegada finalitzi la situació d’emergència, l’Ajuntament valorarà, conjuntament amb tots els agents implicats en l’organització, la possibilitat de celebrar la Fira en noves dates o si es suspèn definitivament. La cap de la colla de geganters, Queralt Ametller confia poder celebrar la fira en una altra data.

suspesa fira geganters 1

La fira es trobava en aquest moments en període d’inscripcions. Ametller agraeix la bona predisposició de les colles davant la situació actual.

suspesa fira geganters 2

La creació de la fira sorgeix l’any 2007, quan l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya proposa la creació d’un espai de trobada itinerant relacionat directament amb el món dels gegants. L’objectiu és acostar a les colles catalanes l’activitat dels diversos sectors implicats.