L’Ajuntament autoritza la celebració d’un mercat de fruita i verdura de productors locals i de proximitat, per demà 17 de març a la plaça de l’Església


Atenent la resolució dels Departaments de Salut i d’Interior de la Generalitat en que es demana que es garanteixi la venda de productes frescos a l’aire lliure l’Ajuntament autoritzarà per demà dimarts, 17 de març al matí, la instal·lació de parades de venda de fruita i verdura de productors locals i de proximitat a la plaça de l’església. Explica la mesura l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

alcalde parades mercat

Les parades es disposaran de manera que compleixin amb les distàncies de seguretat i s’evitin aglomeracions. La celebració del mercat de producte fresc i de primera necessitat de DIMARTS es mantindrà mentre no hi hagi una indicació expressa de les autoritats sanitàries que digui el contrari.