Mossèn Salvador obre un canal de youtube per acompanyar els fidels


El bisbat de Girona ha comunicat que totes les misses a la diòcesi seran sense fidels a causa de l’estat d’alarma pel coronavirus. Els sacerdots celebraran la missa sense poble i pregaran pels malalts, pel personal sanitari i per la contenció de la pandèmia. Queden suspeses les celebracions i els actes públics. Els enterraments consistiran en la pregària pel difunt a l’entrada de l’església, al cementiri o al tanatori, només amb les persones més properes i seguint les indicacions de les autoritats. Ho explica el mossèn de Tordera Salvador Juanola.

mossen salvador 1

Davant aquesta situació, Mossèn Salvador ha obert un canal de youtube per acompanyar els fidels. El mossèn de Tordera també difondrà el missatge de la parroquia a través de les xarxes socials.

mossen salvador 2

El bisbat també demana que les esglésies estiguin obertes perquè els fidels puguin pregar però insten a seguir les misses per televisió, ràdio o internet.