Tancament de restaurants, bars i instal·lacions esportives a Tordera


Per tal de reduir l’activitat al país, evitar les concentracions de persones tot prevenint ¡ controlant la projecció ascendent de la taxa d’infecció del Coronaviurs els Departaments de Salut i Interior han establert noves mesures de seguretat.

Seguint els consells i obligacions, l’Ajuntament de Tordera ha decretat que des d’aquesta matinada i durant el termini mínim de 15 dies es demana:

  • El tancament de tota classe d’instal·lacions esportives, gimnasos i clubs esportius, tant de titularitat pública com privada.
  • El tancament de teatres, de cinemes, de sales de festa, discoteques, pubs, sales de ball, sales de concert, establiments de joc, bingos, sales de karaoke, cafès teatre i cafès concert i qualsevol altre establiment recreatiu. Per tant, Teatre Clavé i altres establiments d’oci com les apostes, seran clausurats a Tordera.
  • El tancament de bars, cafeteries, restaurants i altres establiments de restauració. És per això que tots aquest establiments seran tancats durant aquest període, evitant així que la població en faci servei i creant-ne un possible punt d’infecció.
  • El tancament de centres comercials, incloent grans superfícies i galeries, a excepció d’aquells establiments dedicats exclusivament a la venda de productes de consum habitual (alimentació, neteja i higiene) i d’aquelles àrees dels centres comercials amb la mateixa activitat.

Cal destacar que, en el cas urgent que s’hagi d’agafar transport públic, caldrà avançar cap a un nivell d’ocupació dels serveis que representi un terç de la seva capacitat màxima amb el propòsit d’afavorir el manteniment d’una distància no inferior a un metre entre les persones ocupants

El consistori torderenc ha anunciat que els serveis municipals estan informant els establiments locals d’aquestes mesures.