Ràdio Tordera presentarà cada dia al matí un nou programa especial: “Bon dia a Tothom”


Durant aquests dies amb mesures excepcionals per contenir el Coronavirus Ràdio Tordera ha preparat un nou magazine-despertador adreçat al públic general i familiar amb tota la informació necessària per començar el dia, entreteniment, participació i música d’actualitat.

L’espai neix de la fusió del programa infantil Bon dia Menuts i de la Revista de l’Informatiu i contindrà l’última hora informativa local i general, concursos, humor, entrevistes, música i sobretot buscarà la participació de l’audiència a través de les xarxes socials i el directe.

L’objectiu del programa és acompanyar a tothom qui aquests dies passa els matins a casa amb el rigor informatiu necessari però també amb l’entreteniment i humor que requereix la situació.

L’emissió del “Bon dia a Tothom” serà de dilluns a divendres de 8 a 10 del matí, serà conduït per l’Hector Joan, acompanyat de la Dolors Pignatelli, Albert Sabater i els companys del Bon dia Menuts i els Serveis Informatius de Ràdio Tordera.