L’Ajuntament suspèn la fira mercat del Ram i la fira del Món Geganter


Donada l’activació del Pla PROCICAT en fase d’Emergència 1 per part de la Generalitat i activat també el Pla Bàsic d’Emergències Municipal en fase d’Alerta a causa de la prevenció del Coronavirus, l’Ajuntament informa que se suspenen la Fira Mercat del Ram i la Fira del Món Geganter previstes pel cap de setmana del 4 i 5 d’abril.

Una vegada finalitzi la situació d´emergència, l’Ajuntament valorarà, conjuntament amb tots els agents implicats en l’organització, la possibilitat de celebrar la Fira en noves dates o si es suspèn definitivament. Ho explica l’alcalde Tordera, Joan Carles Garcia.

alcalde fira suspesa

L’ajuntament de Vic també va decidir ahir suspendre el Mercat del Ram que coincideix amb les mateixes dates que Tordera.