El mercat de Tordera queda suspès, com a mínim, durant dues setmanes


Una de les mesures més contundents que s’ha aplicat a Tordera dins el pla bàsic d’emergències local i el Pla Procicat és suspendre la celebració del mercat dels diumenges. Una decisió que respon a les recomanacions de la Generalitat, que prohibeixen actes o esdeveniments que congreguin més de 1.000 persones pel risc de contagi del coronavirus. El coordinador del govern local, Josep Llorens confirma que el mercat quedarà suspès com a mínim durant dues setmanes. L’Ajuntament ja ha comunicat aquestes mesura a comerciants i associacions de marxants. En aquest sentit, Llorens admet que la decisió serà un fort cop per l’activitat econòmica torderenca, però que la mesura prioritza la salut de tothom.

Llorens suspensio mercat

Tot i la suspensió del mercat, l’associació de comerciants de Tordera confirma que els associats obriran portes amb normalitat aquest diumenge.