A Tordera no s’ha detectat cap cas positiu de coronavirus


L’arribada del Coronavirus a Catalunya ha aixecat força alarmes, i des de Salut de la Generalitat es recomana calma i usar les mesures preventives que ja s’apliquen davant de la grip o altres virus. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia remarca que a hores d’ara a Tordera no s’ha detectat cap cas positiu en coronavirus i que la situació del sistema sanitari és d’estar activats i previnguts. Garcia demana a la ciutadania no fer vida normal i baixar el ritme.

coronavirus 1

Rentar-se mans, usar mocadors de paper i evitar en la mesura del possible situacions de contagi són les recomanacions bàsiques. I en cas de qualsevol dubte adreçar-se al 061 si és que s’ha estat en zones de risc o en contacte amb persones que hi hagin estat. L’alcalde de Tordera apunta que cal evitar col·lapsar les urgències dels hospitals i també anar a l’ambulatori.

coronavirus 2

A Tordera s’apliquen els protocols que marca el departament i l’OMS, però que aquests també van adaptant-se a les situacions canviants que es van produint.