Les entitats esportives del municipi suspenen també els entrenaments i aquest proper cap de setmana no tindrem competició esportiva


Després de diverses hores amb dubtes i decisions a mitges, finalment el comunicat de la secretaria general de l’esport vers les mesures de prevenció pel Coronavirus, ha acabat de determinar un consens entre els clubs i entitats esportives torderenques. Durant els propers dies no es disputaran partits ni tampoc entrenaments a les instal·lacions esportives torderenques. Un fet que farà aturar radicalment el moviment esportiu del poble, mínim durant quinze dies que és quan en principi, s’han d’aixecar aquestes restriccions. Tot fa apuntar que aquest període es pugui allargar, depenent de la situació general del país i de les indicacions que facin des del departament corresponent.

Aquestes suspensions també afecten el contingut esportiu de l’emissora i durant el cap de setmana sense partits, tampoc es faran retransmissions esportives. Pel que fa al Show diari de moment es manté dins de la graella a l’espera del que es pugui decretar internament des de la mateixa emissora.