A partir de demà escoles tancades i queden suspeses les jornades de portes obertes a Tordera


La Generalitat comunica l’activació a fase d’emergència 1 del pla Procicat i ha donat l’ordre del cessament de l’activitat dels centres escolars a partir de demà divendres i durant el període mínim de 14 dies.

El president de la Generalitat, Quim Torra ho ha anunciat, aquest migdia, en una compareixença en el marc de l’activació del pla d’emergència. Es tracta d’una mesura inèdita que afecta gairebé 1.800.000 estudiants i prop de 100.000 docents d’escoles, instituts, universitats, centres de formació professional i escoles bressol.

anunci torra

A Tordera, aquesta mesura afecta gairebé 1.700 estudiants i més d’un centenar de docents. Les direccions dels centres educatius i la Regidoria d’Ensenyament també han decidit SUSPENDRE les jornades de portes obertes que es preveien per aquests dies. Trobareu informació del projecte educatiu de cada centre a través de les pàgines web i les xarxes socials dels centres.