L’equip “B” del Club d’Escacs Tordera es proclama campió del seu grup i aconsegueix l’ascens a la primera provincial


Aquest passat diumenge l’equip “B” del Club d’Escacs Tordera dins la seva jornada de competició va certificar el seu campionat de lliga gràcies al vuitè triomf de vuit partides disputades durant la fase regular. A més aquest repte els permet poder pujar de categoria i passaran a competir l’any que ve la primera provincial de Girona. En Joan Grimal jugador de l’equip torderenc es mostrava satisfet de la fita aconseguida i ens descrivia com havia anat aquest tram de curs.

Grimal escacs 1

L’equip “B” està format per en Lluís Ramírez, Lluís Puigdemont, Ivan Rodríguez, Jordi Pagès, Jordi Quintana i en Joan Grimal. En Joan Fluvià portaveu del club destacava els dos objectius que s’han aconseguit amb els dos equips de l’entitat.

Fluvia escacs 2

Al finalitzar com a campió del grup, l’equip “B” del Club d’Escacs Tordera tindrà dret a competir el campionat de Catalunya de la segona provincial.