IniciAppL’Ajuntament emet comunicat en relació al Coronavirus

L’Ajuntament emet comunicat en relació al Coronavirus

L’Ajuntament de Tordera ha emès un comunicat en relació al Coronavirus. L’administració local demana seguir atents a totes les novetats, consells de prevenció i mesures de contenció sobre l’epidèmia del Coronavirus que dictamini el Govern de Catalunya.

L’ajuntament avança que durant les properes hores i dies aniran anunciant totes les mesures preventives que s’ hauran d’aplicar al municipi segons indiquin les autoritats sanitàries.

Per últim, es demana seguir els canals oficials d’informació i eviteu difondre missatges o notícies falses que generen desinformació i alarmisme.

Més informació a http://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/

En la roda de premsa el president Quim Torra, ha anunciat aquest matí que el PROCICAT ha decidit que s’ajornin tots els actes socials que apleguin més de 1.000 persones en espais tant oberts com tancats.

També que els que hi vagin menys persones es podran celebrar si no s’ocupa més d’un terç de l’aforament del lloc.

Això inclou tota mena d’espectacles públics, recreatius i d’oci, siguin organitzats per entitats públiques o privades.

Aquesta mesura, similar a l’anunciada aquest dimecres a les comunitats de Madrid i la Rioja i les ciutats basques de Vitòria i Labastida, entrarà en vigor aquest dijous per un període de 15 dies, que podrà ser prorrogat.

ÚLTIMES NOTÍCIES