L’Associació de Veïns de Mas Móra organitzen per aquest diumenge una nova activitat


Amb l’objectiu principal de seguir coneixent la zona i al mateix temps poder continuar promocionant l’entorn més proper i fer cohesió entre els veïns/es de la urbanització i del poble, l’Associació de veïns de Mas Móra organitzen per aquest diumenge 15 de març una sortida amb BTT i Treking fins a Sant Pere del Bosc, un antic monestir benedictí reconvertit en una peça del Modernisme català. Sandra Ortega promotora de l’activitat ens donava més detalls sobre la iniciativa.

Ortega St pere bosc 1

En els dos recorreguts hi haurà una persona que anirà guiant el circuit sense cap caire competitiu. L’excursió fins a Sant Pere del Bosc serà diumenge a les 8:30h del matí amb sortida des de la piscina de Mas Móra i l’activitat no té cap cost econòmic. Podeu seguir tota l’actualitat de l’associació via facebook o instagram amb els perfils oficials que gestionen.