L’Institut Lluís Companys organitza la sessió informativa “FP Dual: la Solució” per activar la col·laboració entre empreses i centres educatius


Des del passat mes de setembre a l’Institut Lluís Companys de Tordera s’està duent a terme, en format FP Dual el Cicle Formatiu de Grau Mig de Sistemes Microinformàtics i Xarxes.

La FP Dual  és la modalitat de formació professional (FP) en la qual l’estudiant esdevé aprenent i combina la formació en el centre educatiu amb l’activitat productiva en l’empresa, amb l’objectiu de permetre un procés simultani, integrat i coordinat de formació i treball de l’alumnat, entre el centre docent i les empreses: Aprendre treballant, treballar aprenent.

En aquest sentit, doncs i per donar a conèixer aquesta modalitat de FP a les empreses, des de l’Institut Lluís Companys, amb la col·laboració de la cambra de Barcelona i el Departament d’Educació, han organitzat una Sessió Informativa per avui  a les 18:30 a l’Institut, amb el nom  “FP dual: la Solució”. En parla la professora, Conxita Berney.

FP Dual

L’educació de qualitat és l’objectiu de desenvolupament sostenible (ODS) núm. 4, aprovat per l’Assemblea de les Nacions Unides i recollit també a l’acord nacional per a l’Agenda 2030 a Catalunya.

Per aquest motiu, des de les administracions i en particular des de l’Ajuntament de Tordera, ens sumem a la difusió dels objectius amb activitats i iniciatives que afavoreixin el seu assoliment al municipi.