Noves activitats del mes de la salut


Aquesta setmana continuen les activitats emmarcades en el mes de la salut a Tordera. Avui dimarts, de 18:30h a 20:30h l’Associació de dones torderenques farà una sessió de portes obertes de Pilates i Ioga a l’Institut Tordària. Demà dimecres, 11 de Març a la biblioteca de Tordera tindrem la narració del conte “En Bum i el tresor del pirata” de la companyia Homenots, dirigida a infants a partir de 4 anys. També dimecres, l’Associació de dones oferirà sessió de portes obertes de Chi Kung Tai Chi a l’escola Ignasi Iglesias de 20:00h a 21:00h.

Les activitats del mes de la salut s’allargaran fins el 21 d’abril amb l’ objectiu promoure l’adquisició d’hàbits saludables, conèixer recomanacions preventives de salut a través de diferents activitats lúdiques i físiques i tractar la salut com a concepte transversal de benestar físic, mental, emocional i social.