La delegació Oncolliga Tordera planta un lledoner en reconeixement a les persones afectades pel càncer


Tordera ja disposa d’un espai de reconeixement a les persones afectades pel càncer. La delegació Oncolliga Tordera ha plantat aquest matí, al Pla de la Mullera, un lledoner com a símbol de fortalesa, i s’ha descobert una placa commemorativa anomenada “Espai de vida”. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia considera molt important que existeixi un espai d’aquestes característiques a Tordera, i assegura que és un primer pas per properes plantades en aquest indret.

balanc plantada 1

Els assistents a la plantada també han participat de l’activitat escrivint un desig en un paper que s’ha cremat dins el lledoner. Rosa Maria Ruscalleda, delegada d’Oncolliga Tordera feia un balanç molt positiu de l’acte i en destacava la simbologia que tindrà a partir d’ara aquest espai.

balanc plantada 2

La plantada també ha servit per celebrar el cinquè aniversari de l’entitat.