IniciAppResultats dels primers equips torderencs 7-8 de març

Resultats dels primers equips torderencs 7-8 de març

Deixem enrere una jornada esportiva pels primers equips torderencs força positiva ja que la majoria d’ells han aconseguit la victòria aquesta setmana.

El CFTordera va obrir la tarda del dissabte al municipal d’esports. Davant una de les pitjors primeres parts del curs, quedant en evidència que els rivals de baix de taula se’ls hi posa incòmode al conjunt groc i vermell, els torderencs van haver de remuntar fins a dues vegades el marcador per empatar el resultat. Finalment la versió a la segona part ja va ser millor, sumat el retorn de Jose Manuel Martinez, que sortia d’una lesió, va acabar de decidir el partit amb dos gols al seu compte golejador deixant el definitiu 4-2. L’equip de Tordera continua líder a cinc punts del segon a la tercera catalana grup 16.

El CPTordera va sortir amb el missatge ben après per afrontar una de les cites importants del calendari.  Van rebre la visita de l’Oviedo al parroquial, un rival directe a la taula de l’OK Lliga Plata Nord. Al descans l’electrònic reflectia un 6-0 pels locals i els 50 minuts van finalitzar amb un contundent triomf per 10-3. Els de Xavi González, després d’aquesta jornada, deixen el descens a cinc punts.

El primer equip de l’Associació del Rugbi La Tordera haurà d’esperar una setmana més per sumar una victòria. Van caure al camp del Club Esportiu Universitari de Barcelona per 50-33.

El sènior femení del CEEB Tordera de la primera catalana era l’únic primer equip que va jugar el seu partit ahir diumenge. Va visitar la pista del Lliça d’Amunt en un duel on les locals van posar més complicacions de les esperades. Gràcies a un parcial de les torderenques de 9-21 al segon quart, determinant per arribar al final amb el 67-70 a favor de les blanques i verdes.

ÚLTIMES NOTÍCIES