Horaris primers equips torderencs 7-8 març


Aquest proper cap de setmana seguim amb l’habitual jornada esportiva dels primers equips torderencs exceptuant el sènior de l’Athletic Club Tordera Parc que tornarà a descansar.

El primer equip del CFTordera de la tercera catalana grup 16 obrirà la tarda del dissabte al municipal d’esports. Rebran la visita del Sauleda amb l’objectiu de continuar amb la ratxa victoriosa de resultats i mantenir-se al capdavant de la classificació. Aquest partit el podreu seguir en directe a través de la nostra sintonia.

El primer equip de l’Associació del Rugbi La Tordera visitarà a les 18:30h el camp del Club Esportiu Universitari de Barcelona amb el repte de sumar un triomf aquesta setmana.

La tarda del dissabte la continuarà l’equip del CPTordera de l’OK Lliga Plata Nord al parroquial. Amb duel transcendental per les aspiracions de mantenir la categoria, rebran la visita de l’Oviedo un rival directa per la lluita de la permanència. Aquesta “final” serà retransmesa en directe per #somcpt.

De cara al diumenge, el sènior femení del CEEB Tordera tancarà el cap de setmana esportiu visitant la pista del Lliçà d’Amunt. Les torderenques ja amb la permanència a la butxaca volen lluitar per establir-se en una posició de dalt de la primera catalana femenina. Aquest enfrontament també es podrà escoltar per la 107.1FM.