Comença el mes de la salut a Tordera que s’allargarà fins al 21 d’abril


La regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Tordera organitza, durant els mesos de març i abril del 2020 un nou cicle d’activitats adreçades a tots els públics que té per objectiu promoure l’adquisició d’hàbits saludables, conèixer recomanacions preventives de salut a través de diferents activitats lúdiques i físiques i tractar la salut com a concepte transversal de benestar físic, mental, emocional i social. La regidora de sanitat, Nàdia Cantero en destacava activitats dirigides a l’alimentació saludable.

mes de la salut 1

Per fer-ho possible institucions, empreses, col·lectius i associacions han sumat esforços planificant diverses iniciatives que tindran lloc des del 3 de març fins al 21 d’abril i entre les quals hi destaquen xerrades, exposicions, caminades, la marató de donació de sang, tallers i cursos formatius. Escoltem Nàdia Cantero.

mes de la salut 2

Aquesta tarda de 16:00h a 18:00 h, al CAP Tordera es farà un taller d’alimentació saludable infantil dirigida a famílies amb infants de 4 a 12 mesos d’edat. També avui, de 20:00h a 21:00h l’Associació de dones torderenques ofereix una sessió de portes obertes de gimnàstica al pavelló del països catalans. Per dissabte, de 17:00h a 19:00h el casal de joves acull un taller d’autodefensa femenina a càrrec del Club Taekwondo Tordera.