Ràdio Tordera farà per setmana santa un campus de periodisme dirigit a joves d’entre 12 i 16 anys


Els Serveis Informatius de Ràdio Tordera volen posar en valor la seva tasca periodística i compartir-la entre els joves de Tordera, per això engega un projecte formatiu que té per objectiu donar eines bàsiques de periodisme radiofònic i digital de proximitat i reflexionar sobre un dels temes tractat en fòrums periodístics: Les fake news.

Per dur-lo a terme es comptarà amb els recursos materials i humans de Ràdio Tordera i de l’equip dels Serveis Informatius i es comptarà amb la col·laboració i participació de Catalunya Ràdio.

El campus està dirigit als joves torderencs d’entre 12 i 16 anys, les inscripcions seran molt limitades.

El curs començarà el dilluns 6 d’abril amb una sessió de presentació i posada en marxa del projecte periodístic del Campus. El dimarts 7 es farà treball en el projecte periodístic i d’11:00 a 13:00h es parlarà sobre “les Fake News” i el nou periodisme, a càrrec dels membres del programa d’Adolescents Icat.

En Roger Carandell, Juliana Canet i Joan Grivé presentadors del programa us conviden així a participar del campus.

adolescents icat

El dimecres 8 d’abril es farà el tancament del projecte periodístic i de 12:00 a 13:00 h la cloenda del campus amb l’emissió d’un espai radiofònic a l’exterior amb públic amb la participació del Director de Catalunya Ràdio Saül Gordillo. Us recordem que les dates i horaris del campus seran; 6, 7 i 8 d’abril de 9:00 a 13:00h en diverses instal·lacions municipals i Ràdio Tordera. El preu serà de 30€ i us podeu inscriure en el següent enllaç https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScbVcuTcW6HW9ImeBvxZmzTWCyG03qn0YfONgD8HuwPfeb4AQ/viewform?vc=0&c=0&w=1