Promoció Econòmica prepara tallers sobre viabilitat de negoci


En el marc de la formació per a persones emprenedores i empreses, la regidoria de promoció econòmica de l’Ajuntament prepara les properes setmanes un taller pràctic per analitzar la viabilitat del teu negoci. La formació anirà a càrrec de la tècnica de promoció econòmica, Tamara Muñoz qui ensenyarà a avaluar la viabilitat econòmica de cada projecte per tal de quantificar i ordenar totes les decisions i variables que es defineixen al llarg de tot el pla d’empresa. Ja fa un any que es duen a terme aquestes formacions amb un resultat molt positiu, tal com explica Tamara Muñoz.

Tamara Muñoz

El taller pràctic serà els divendres 13 i 20 de Març de 9:00 a 12:00h a l’aula de formació, situat al Camí Ral, 174 de Tordera. Per informació i inscripcions us podeu adreçar a la mateixa adreça o al formulari que trobareu a www.tordera.cat