L’Associació del Rugbi La Tordera vol seguir potenciant l’esport que practica obrint-se també a poblacions del voltant


Ja des d’un inici amb la creació de l’entitat rugbista, no s’ha descartat mai la possibilitat d’obrir-se i construir un projecte a nivell territorial. És per aquest motiu que des de l’Associació del Rugbi La Tordera, tal i com indica el nom, recorden que són un club de rugbi que pretén entre d’altres coses, acollir i ser una referencia esportiva torderenca amb jugadors del municipi, però a més a més, també acollir a nous membres i esportistes de les poblacions del voltant. Luciano Parodi entrenador del primer equip del club ho explicava la setmana passada dins la secció del Show dels Esports.

Parodi rodalies rugbi 1

Parodi aprofitava per també fer un primer balanç d’aquesta segona fase de lliga on disputen els seus partits a la tercera catalana.

Parodi rodalies rugbi 2

Us recordem que ells juguen els partits com a locals els dissabtes a les 18:30h al camp municipal d’esports 2. I els seus horaris d’entrenament per poder anar a provar el rugbi són els dilluns i dimecres a les 20:30h. Pel que fa l’escoleta ho realitzen els dilluns, dimecres i divendres a partir de les 17:30h.