IniciAppLa tercera edició del Festival Zero arriba aquest cap de setmana a...

La tercera edició del Festival Zero arriba aquest cap de setmana a Tordera

Per tercer any consecutiu, el Teatre Clavé acollirà el Festival Zero, un projecte impulsat per Teatres en Xarxa que té com a eixos centrals la programació d’espectacles de proximitat física amb el públic que creïn a l’espectador una experiència gairebé immersiva; realitzats en espais no convencionals dels equipaments teatrals i amb un aforament reduït; a la vegada que es posen sobre la taula propostes no convencionals i/o de textos contemporanis. El Festival Zero neix en el si de Teatres en Xarxa, una agrupació d’equipaments teatrals municipals que treballen i cooperen de manera regular des del 2014. A banda de promoure i gestionar la gira de determinats espectacles, al 2018 van iniciar el Festival Zero, que posa el focus en la creació de públic. 

La inauguració de la tercera edició del Festival Zero a Tordera serà divendres a la Plaça Miquel, Martí i Pol. En ella s’hi realitzarà una performance on hi participaran alumnes de l’Institut Lluís Companys de Tordera, de l’Institut Tordària, alumnes del CFA del Teatre Clavé i joves del casal de Pineda de Mar i Malgrat  Les temàtiques d’enguany entorn la violència de genera. En parla el director del Teatre Clavé, Josep Navarro.

festival zero 1

Rebota rebota y en tu cara explota‘ d’Agnès Mateus i Quim Tarrida serà divendres a les 20:30h. El festival continuarà dissabte amb doble funció; ‘Els dies mentits‘ de la companyia Sala Flyhard, amb dramatúrgia i direcció de Marta Aran; i l’espectacle ‘Peix‘ de la companyia Hotel iocandi, amb creació i interpretació de Tomeu Amer. Josep Navarro ens avança el contingut d’aquestes propostes.

festival zero 2

El festival té un abonament de 15 euros per veure els 3 espectacles. Actualment, formen part de Teatre en Xarxa els municipis de Barberà del Vallès, Sant Joan Despí, Sant Andreu de la Barca, Tordera,  Llinars del Vallès i Montcada i Reixac.

ÚLTIMES NOTÍCIES