El Consell Comarcal posa en marxa el Servei d’Atenció Integral LGBTI Maresme


El Consell Comarcal del Maresme ha presentat el Servei d’Atenció Integral al col·lectiu LGTBI+ de la comarca. El nou servei donarà cobertura a totes les persones de la comarca que necessitin informació o assessorament en temes de diversitat sexual i de gènere i, especialment, a aquelles en situació de discriminació o violència per raó d’orientació sexual, identitat o expressió de gènere. La directora general d’Igualtat, Mireia Mata, ha afegit que el fet que els SAI treballin en xarxa garanteix l’efectivitat dels drets i de les polítiques LGBTI i, a més assegura l’atenció a la ciutadania des del Km0 representada pel seu ajuntament o pel Consell Comarcal.

Mireia Mata

Aquest servei comarcal, situat al mateix edifici del Consell Comarcal, proporciona atenció a les persones LGTBI+ per resoldre tota mena de dubtes, inquietuds i, si cal, per denunciar la vulneració de drets. Aquesta primera atenció l’ofereix una psicòloga i un advocat, però hi ha temes que tenen més abast i no es poden resoldre a escala comarcal.