El torderenc Narcís Barrera s’ha incorporat com a nou segon entrenador del FC Andorra de la segona divisió “B”


Es cert que les especulacions ja es van encendre d’abans quan es va anunciar la incorporació de Nacho Castro pel club andorrà i el desig del torderenc Narcís Barrera per endinsar-se en el món de les banquetes, van fer una mescla possible per que aquest últim, també pogués fer el salt cap a la segona divisió “b”. I així es va confirmar la setmana passada a través del comunicat que el mateix FC Andorra va emetre a la seva pàgina web oficial. La ja “ex-parella” de l’Horta han agafat junts la direcció de l’equip des d’aquesta passada jornada de lliga. El nou segon entrenador torderenc de l’Andorra, en declaracions per Ràdio Tordera, ens desvetllava com havia hagut d’assimilar que Castro, primer entrenador, volia comptar amb ell pel projecte.

Barrera Andorra 1

Barrera comentava que estava molt feliç per aquesta oportunitat al costat de Castro. L’objectiu continua sent el mateix per a ell, seguir aprenent molt a les banquetes.

Barrera Andorra 2

Un dels màxims accionistes de l’entitat és el jugador del FCBarcelona Gerard Piqué.

Amb el nou cos tècnic ja han tingut una primera trobada i el mateix Narcís detallava la conversa que havien mantingut.

Barrera Andorra 3

Aquest salt cap Andorra li suposa al torderenc fer també un canvi de vida i anar-se’n a viure al mateix país per dedicar-se exclusivament amb les tasques futbolístiques.