IniciAppCUP Tordera fa públic el seu estat comptes 2019

CUP Tordera fa públic el seu estat comptes 2019

Des de l’Assemblea Local de Tordera de la Candidatura d’Unitat Popular, volen mantenir en tot moment el màxim de transparència en les seves accions. I per això han fet públiques la seva activitat econòmica.

Al llarg de l’any 2019, el seu regidor l’Oriol Serra va cobrar 4.038,60€. Aquests diners provenen de les assistències als Plens i a les Comissions Informatives. D’aquest 4.000 euros, 453,68 s’han destinat a la donació a la CUP Nacional, 1009 euros a la donació a l’Assemblea Local de la CUP Tordera i els 2.500 euros restants són els que ha cobrat realment el regidor.

Les xifres d’ingressos serien 349,80 euros més si no fos perquè l’Oriol Serra va renunciar a cobrar el ple de desembre per compensar el cobrament del ple extraordinari del 18 de novembre, el qual va durar uns pocs minuts, cosa que es va considerar abusiva. Així ho anunciava el mateix regidor Serra en aquell plenari.

Serra cobrar ple

A més, encara que ja fent referència a l’any 2020, aquest mes de febrer l’Oriol ha renunciat a cobrar la Comissió Informativa General del 10 de febrer, ja que aquesta va durar 9 minuts. Així mateix, els 148 euros de la comissió informativa del 20 de febrer s’han destinat a fer dues donacions a Alerta Solidaria de 74 euros i la fundació Open Arms també de 74 euros.

Pel que fa al Grup Municipal, aquest va rebre 617,5€ al llarg del 2019. Aquests diners es van destinar a material de campanya, despeses financeres, donacions a cup nacional i romanent.

Per últim, CUP Tordera anima als altres partits del ple de l’Ajuntament a que també duguin a terme aquest acte de transparència, com a mostra de bona salut democràtica.

ÚLTIMES NOTÍCIES