El Casal de Joves acollirà el 25 de març un curs de Seguretat Alimentària


El Consell Comarcal del Maresme i l’Ajuntament de Tordera organitzen un curs de seguretat alimentària per als veïns i veïnes d’aquest municipi. Aquest curs va adreçat a tots els professionals que intervenen, participen o estan en contacte amb els aliments en algun dels processos de la cadena alimentària (preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, manipulació…)

El curs permetrà:

  • Conèixer i fomentar el compliment  de les normes d’higiene alimentària en el treball habitual dels manipuladors d’aliments.
  • Prevenir les malalties de transmissió alimentària.
  • Implementar sistemes d’autocontrol basats en l’anàlisi de perills i punts crítics de control (APPCC).

El curs es farà el proper 25 de març al Casal de Joves (c/de Can Pujades, 9) i tindrà un cost de 25 euros. Ho explica la dinamitzadora del Casal, Sònia Aliva.

Seguretat alimentaria

Ja es poden formalitzar les inscripcions a través del formulari que trobareu a ccmaresme.cat Cal tenir present que la inscripció només serà vàlida quan es presenti justificant del pagament del preu públic, ja sigui presencialment, per fax (93 757 21 12) o per correu electrònic (salutpublica@ccmaresme.cat) acompanyat d’una fotocòpia del DNI.