IniciAppEl Casal de Joves acollirà el 25 de març un curs de...

El Casal de Joves acollirà el 25 de març un curs de Seguretat Alimentària

El Consell Comarcal del Maresme i l’Ajuntament de Tordera organitzen un curs de seguretat alimentària per als veïns i veïnes d’aquest municipi. Aquest curs va adreçat a tots els professionals que intervenen, participen o estan en contacte amb els aliments en algun dels processos de la cadena alimentària (preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, manipulació…)

El curs permetrà:

  • Conèixer i fomentar el compliment  de les normes d’higiene alimentària en el treball habitual dels manipuladors d’aliments.
  • Prevenir les malalties de transmissió alimentària.
  • Implementar sistemes d’autocontrol basats en l’anàlisi de perills i punts crítics de control (APPCC).

El curs es farà el proper 25 de març al Casal de Joves (c/de Can Pujades, 9) i tindrà un cost de 25 euros. Ho explica la dinamitzadora del Casal, Sònia Aliva.

Seguretat alimentaria

Ja es poden formalitzar les inscripcions a través del formulari que trobareu a ccmaresme.cat Cal tenir present que la inscripció només serà vàlida quan es presenti justificant del pagament del preu públic, ja sigui presencialment, per fax (93 757 21 12) o per correu electrònic (salutpublica@ccmaresme.cat) acompanyat d’una fotocòpia del DNI.

ÚLTIMES NOTÍCIES