Resultats primers equips torderencs el cap de setmana del 29 de febrer i 1 de març


En aquesta jornada esportiva pels primers equips torderencs predomina la derrota en els duels disputats.

El CPTordera va obrir la jornada del dissabte a la tarda a la pista del Liceo “B” de la Corunya. Una nova oportunitat desaprofitada a domicili on els torderencs no hi ha manera que puguin sumar alguna cosa en aquest curs. Derrota clara per 5-2 davant una segona part on els locals van ser més efectius.

L’Associació del Rugbi La Tordera continua sumant experiències setmana rere setmana malgrat que els resultats no acompanyin en aquesta segona fase de la tercera catalana. Derrota a casa en aquest cas per 24-41 contra el RC Cornellà “B”-RC Martorell

El sènior femení del CEEB Tordera de la primera catalana va aguantar només la primera part davant les segones classificades de la lliga, el Joventut Badalona Femenina en un partit de més a menys per les torderenques. Finalment el marcador va ser de 67-45.

El diumenge migdia, el CFTordera va saber patir per aixecar un 1-0 advers al camp del Sant Pol de Mar “B” va acabar finalment sumant l’1-2 definitiu. Els torderencs continuen al capdavant de la taula amb 54 punts una setmana més.

Per tancar la jornada esportiva dels primers equips torderencs, l’Athletic Club Tordera Parc va afrontar el derbi de la primera divisió masculina de futbol sala visitant el Palafolls. Finalment el resultat va ser de 6 a 4 a favor de l’EFS Palafolls.