Horaris dels partits dels primers equips torderencs 29 febrer-1 març


La jornada dels primers equips torderencs torna a la normalitat aquest proper cap de setmana després de les respectives aturades.

El dissabte a les 18:00h de la tarda des de la Coruña, el CPTordera intentarà sumar una victòria que li suposaria fer un pas de gegant per la lluita de la permanència. Visiten la pista del Liceo “B” i aquest duel serà retransmès en directe per Ràdio Tordera des del mateixa instal·lació on es disputarà el partit.

L’Associació del Rugbi La Tordera després d’unes jornades disputant enfrontaments com a visitants, aquesta setmana ja li toca tornar a casa el mateix dissabte a les 18:30h. Rebran la visita del Martorell-Cornellà “B”.

A les 19:30h serà el torn pel sènior femení del CEEB Tordera de la primera catalana. Visiten la pista del Joventut Badalona femení, les segones classificades de la categoria i aquest partit també serà seguit en directe per aquesta sintonia just després de l’hoquei patins.

De cara a diumenge, en un horari ben diferent, el CFTordera visitarà el camp del Sant Pol de Mar “B” a les 11:45h. El repte és continuar sumant de tres en tres una setmana més i el duel també es seguirà pel 107.1FM.