EL DIRECTOR I EL DIBUIXANT DE LA CASA REAL DE LA MONEDA I TIMBRE VISITEN TORDERA PER VEURE LES INSTAL·LACIONS QUE ACOLLIRAN EL CERTAMEN JUVENIL DE FILATELIA D’ÀMBIT ESTATAL, QUE SE CELEBRARÀ A TORDERA.


El club filatèlic Tordera, està enllestint el preparatius de l’organització de la juvenia 2005, un certamen filatèlic d’àmbit estatal. Precisament, el passat dimecres, el director d’exposicions de la real casa de la moneda, Francisco conde i el dibuixant de la casa de la moneda, Miquel Torner, es van reunir amb representants de l’ajuntament per parlar sobre el certamen i van visitar les instal·lacions on se celebrarà.
Els representants de la casa de la moneda, van mostrar-se molt satisfets de les instal·lacions i van assegurar que Tordera tindrà una moneda i un segell commemoratiu de la trobada. El portaveu del club filatèlic Tordera, Josep Matas, ha explicat qui si representarà en les monedes i el segell de Tordera, confeccionats per l’ocasió.
La juvenia de Tordera, se celebrarà del 25 de febrer al 5 març i acollirà la participació de clubs de filatèlia de tot el país. Josep Matas, ens avança els darrers preparatius de la trobada.
El pintor de la real casa de la moneda i timbre, es va comprometre a realitzar un dibuix commemoratiu de l’acte. El pavelló polisportiu municipal, serà l’instal·lació que acollirà el certamen juvenil de filatèlia.