L’Alcalde de Tordera denuncia inacció de les administracions supramunicipals després del Gloria i problemes de mobilitat


L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia va participar ahir en una roda de premsa amb els alcaldes i alcaldesses de la Selva Marítima i l’Alt Maresme per reclamar celeritat i compromís a l’Estat i a la Generalitat per fer front als danys causats pel Glòria. Joan Carles Garcia va explica que passat un mes, encara desconeixen qui afrontarà les despeses ocasionades pels danys del temporal, que a Tordera, es situen sobre els 7 milions d’euros. Garcia també insisteix que l’ACA tampoc ha informat sobre quan farà obres a la llera del riu.

Alcalde rdp 1

L’alcalde també va demanar que es resolguin definitivament els problemes de mobilitat especialment a la Gi-600 i que es millori la comunicació de trens a Tordera.

Alcalde rdp 2

De fet, ara fa tot just una setmana que han començat els treballs per substituir el pont sobre el riu Tordera que connecta Malgrat i Blanes, i que no estarà enllestit almenys fins a final d’any. Els problemes de mobilitat a la zona ja s’han començat a notar i els alcaldes asseguren que la situació s’agreujarà per Setmana Santa i a l’estiu.